Overnachten buitenland

Huisje in Tsjechië; voor een ontspannen en groene vakantie! Te huur in Tjechië een gastenverblijf “Osada Amerika” in Náchod (Oost-Bohemen) van de gastvrije nederlandse eigenaresse Beatrix van Soesbergen. Het zéker de moeite waard!

In La Douce France, in de Perigord in het pittoreseke plaatsje Saint Pompon hebben we twee echte aanraders voor u, beide van Norbert Koreman & Carine van Steen die je van harte welkom heten op een van de prachtigste plekjes van Saint Pompon. Midden in de Bourg van het middeleeuwse dorpje Saint Pompon.

Le Pompon d’or; een autonoom vakantiehuis, vast aan hun eigen huis, prachtig verbouwd en met alle luxe die je maar wenst.
En omdat niet alles goud is wat er blinkt, raden we zeer zeker ook hun Pompon d’argent aan. Een idyllisch huisje met klein terrasje buiten. Binnen de heerlijke franse sfeer en voor de liefhebbers in een van de twee badkamers zelfs een bubbelbad. Dit huisje heeft geen eigen site maar vraag ernaar bij Carine! Of zoek op facebook naar Le Pompon d’argent, ik heb er mijn hart verloren, en kom er telkens graag weer terug.