Overnachten in de buurt

In een mooie woonboerderij in Swolgen kunt u ook terecht bij de familie Campman, zij openden in 2010 Gasterie Puur Leven vlakbij B&B De Oude Pastorie.
Swolgen is zeker een bezoekje waard als je een paar dagen, of eigenlijk nachten, puur genietend wilt verblijven in het gastvrije groene dorpje Noord-Limburgse gemoedelijke dorpje waar de zon altijd nét een beetje guller straalt dan in de rest van het land…..

Ook kun je in het Swolgense bos terecht bij Vinkenlaan 11, een prachtig huisje op een prachtige plek hier in het dorpje Swolgen of in hetzelfde bos bij Huize Jet.

B&B Familie Kusters aan de Kanakker 53 is een heerlijk vrienden op de fiets adres in Swolgen. Als wandelaar slaapt u hier bij échte ervaringsdeskundigen. Zij liepen onder andere naar Santiago, Adrianuswall en uiteraard het Pieterpad! Bel hen gerust voor een reservering; 0478-691772

Dan hebben we in Swolgen nog B&B collega mevrouw Ebbenhorst, ook zij is per telefoon te bereiken 0478-691647 (Kerkveld 9 te Swolgen)

Vanaf maart 2013 een nieuwe B&B collega in Swolgen; Villa Vandra, prachtig pand,een leuke locatie, en gastvrije eigenaren.

In het Limburgse dialect wordt het Eekhoorntje ook wel Eiketskje, Inkpoes of Eenkats genoemd. Een van onze B&B collega’s noemt hun verblijf, midden in de bossen hiernaar: B&B De Eenkats

Résidence La Vie en Rose ligt in het befaamde ‘Rozendorp’ Lottum, gevestigd in de verbouwde  monumentale (bier)brouwershuis uit 1880 en net zoals B&B De Oude Pastorie centraal gelegen in het ‘Land van Peel en Maas’, bekend om de vele aaneengeschakelde natuurgebieden met volop rust en ruimte om te fietsen of wandelen, maar ook knusse dorpjes en historische steden met diverse mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Je kunt hier zelfs grensoverschreidend shoppen!

In Herberg / Chambre & Table d’hôte / Bed & Breakfast Gasterie Lieve Hemel in Sevenum kunt u eten, slapen en drinken. Puur genieten dus in Bourgondische sfeer met een glimlach naar La douce France.
Onze boerderij uit 1895 is verbouwd tot Gasterie Lieve Hemel; ons “roer om” in eigen omgeving.

Slaapt U liever aan de andere kant van de Maas dan is B&B La Belle Meuse in Well het aanbevelen waard.

In plaats van een Bed and Breakfast liever een hotel of wilt U slechts gebruik maken van de Wellness activiteiten van Parkhotel Horst in Horst aan de Maas? Wat U keuze ook is zowel B&B De Oude Pastorie als het Parkhotel liggen in een mooi stukje Limburg, ingebed tussen Peel en Maas. Door de unieke ligging vlakbij de A73 zijn Parkhotel Horst en B&B De Oude Pastorie de perfecte uitvalbasis voor al uw (werk)bezoeken aan de regio’s Venlo, Venray.

Kampeert u graag op een ruime plek met tent, caravan of camper. Camping In de Verte is hiervoor in Noord-Limburg een goed adres.

Pipowagen Warm Welkom is net als B&B De Oude Pastorie een bijzonder plekje voor alle seizoenen! Gelegen in een rustige landelijke omgeving. De Pipowagen is niet alleen leuk, sfeervol en bijzonder maar bovendien ook rolstoelvriendelijk! De Pipowagen en Pastorie liggen op ongeveer drie kilometer van elkaar.