Overige links

Met een zelf gesmeerd lunchpakketje naar de gratis speeltuin in Grubbenvorst, heerlijk spelen in speeltuin Roeffen Mart. Mart en Maria Roeffen woonde met hun 13 kinderen aan de Meerlosebaan. Hij had wat speeltoestellen neergezet waar al gauw vele anderen ook gebruik van maakten. In 1974 werd een Stichting opgericht omdat het Mart Roeffen teveel werd, mede omdat ook zijn water en toiletten gebruikt werden.
Ook belangrijk voor ouders, er is niets te koop, geen snoep of drankjes en dat is bewust. Men wil ouders tot niets verplichten; zelf in de gelegenheid stellen eigen broodjes, drinken mee te nemen. Gezellig met de kinderen in de speeltuin picknicken lekker buiten, natuurlijk spelen!

Voor rozen moet U natuurlijk hier in de omgeving zijn, rozenroutes fietsen, rozenvelden ruiken en zelfs even genieten in een authentiek rosarium.

Beleef een kwalitatieve en authentieke jeeptour langs door WO II getekende plaatsen en natuur in het Peel- & Maasgebied

Oorlog hoort in het museum. Dat is het motto van het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum, dat één van de twee thema- musea van het Liberty Park is. In het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum wordt de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog gepresenteerd.

De geschiedenis, tradities en trends van misschien wel de leukste provincie van Nederland
in het meest afwisselende museum van Limburg.

Het Odapark in Venray is een ambitieus en eigenzinnig centrum voor nationale en internationale vernieuwende hedendaagse kunst, gelegen in het prachtige groene lege land tussen verstedelijkte gebieden, figuurlijk in de periferie van de steden Eindhoven, Nijmegen/Arnhem, Maastricht en Düsseldorf.

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld. www.beleefdelente.nl