Bourgondisch Limburg Arrangement

In B&B De Oude Pastorie logeert u bij familie Poels. Dit is Puur genieten van ’t Bourgondische leven in Swolgen (Noord-Limburg). Tijdens uw verblijf bij ons thuis kunt genieten van de authentieke sfeer, de nostalgie van toen en de inspirerende omgeving, ervaart u de sfeer van weleer en zit u er zelfs in de winter lekker warmpjes bij.
De frisse boslucht bevorderen de gezondheid van lichaam en geest. Ook gastronomisch zijn er mogelijkheden in overvloed op loop of fietsafstand. Gerechten bereid met streekproducten bij bijvoorbeeld tante Jet of Eethuis Bram raden wij u ten zeerste aan. De Oude Pastorie in Swolgen mondt zonder twijfel uit in een korte vakantie die u nooit zult vergeten…

B&B De Oude Pastorie; een zeer gezellig maar eenvoudige overnachtingsplaats voor iedereen die van wandelen, fietsen en zelfs motorrijden houdt. Zowel de directe als de nabije omgeving is prachtig, en ook nóg wat verder weg is veel te beleven. Een verblijf in De Oude Pastorie is daardoor een prima uitvalbasis voor het verkennen van de omgeving.

* 3 overnachtingen
* 3 x ontbijt
* 3 x zelf samen te stellen lunchpakket
* flesje wijn op de kamer
* 3x toeristenbelasting
* wandel of fietsroute
* gratis parkeren op eigen terrein
Prijs voor twee personen (op een tweepersoonskamer): € 230,-