Swolgen

Links in Swolgen

Swolgen een idyllisch dorpje in Noord-Limburg waar niet alleen u inspiratie op zult doen maar waar ook schrijvers als Bertus Aafjes, Herman Pieter de Boer, Hermine de Graaf en Yvonne Mulder dat deden.

Swolgen (dialect: Zwollege) is tegenwoordig een onderdeel van de gemeente Horst aan de Maas en ligt in Noord-Limburg. Het heeft ruim 1100 inwoners. Tot 2010 hoorde het bij de voormalige gemeente Meerlo-Wanssum en tot 1969 bij de voormalige gemeente Meerlo. Swolgen gelegen aan het Pieterpad maakt deel uit van de wandelgemeente 2010; Horst aan de Maas

Willem Jacobs chefkok van Eethuis BRaM  kookt graag een lekkere maaltijd voor U. Kijk naar onze arrangementen om hier een tafeltje gereserveerd te hebben. Gen. Dempsystraat 11 te Swolgen. De afstand tussen Eethuis Bram versus B&B De Oude Pastorie is eigenlijk geen afstand te noemen zó dichtbij!

SwartWit Kleurrijk wonen. Een van oorsprong Swolgense woonwinkel die tegenwoordig in Sevenum gehuisvest is.

K.E.K. Kinder En Kleinmeubels; een uit de hand gelopen hobbie van Gemma Janssen en Edith Campman, twee kekke moeders die aan de Mgr. Aertsstraat in Swolgen  stoere, oude, mooie betaalbare zelf opgeknapte meubels verkopen. Via de website kunnen de meubels bekeken en gekocht worden. Nieuwsgierig? Klik hier!

Hier in Swolgen kun je ter completering van je arrangement in De Oude Pastorie ook je zwangere buik laten beschilderen; men noemt dit Bellypainting. Bij bellypainting wordt een schildering op de zwangere buik gemaakt met huidvriendelijke “verf”. Het uiteindelijke resultaat is uiteraard een leuke herinnering voor “later”. Graag wel van tevoren even reserveren bij Pip en Saartje in Swolgen op loopafstand van Bed and Breakfast De Oude Pastorie.

Ecostove speksteenkachels uit Swolgen; een warmtebron in harmonie met mens en natuur.

Om te Mountainbiken met passie, plezier en prestatie ben je bij Robici in Swolgen precies aan het goede adres. Voor een MTB-clinic, een begeleide tocht of een meerdaags arrangement moet je zeker bij Robici zijn. Robici Mgr. Aertsstraat 31 in Swolgen.

Overnacht u in Swolgen en wilt u tijdens uw verblijf graag naar de schoonheidssalon dan kunt u terecht Schoonheidssalon Ingrid en bij Schoonheidssalon La Cina, beide op loopafstand van De Oude Pastorie. Het is raadzaam uw evt. behandeling(en) van te voren te bespreken.

Geef een reactie