Links

Onze website bevat een aantal links naar sites die beheerd worden door derden. B&B De Oude Pastorie heeft geen invloed op de inhoud van deze websites en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van deze websites. Hiervoor is de beheerder van de externe site verantwoordelijk

Eten & Drinken in de buurt

Willem Jacobs, een chefkok die zijn vak verstaat, van Bram Eten en Drinken kookt graag een lekkere maaltijd voor U. Voor de schermen zwaait zijn partner Brent de sceptor. Kijk naar onze arrangementen om hier een tafeltje gereserveerd te hebben. De afstand tussen Eethuis Bram versus B&B De Oude Pastorie is eigenlijk geen afstand te noemen zó dichtbij!

Tegenover B&B De Oude Pastorie in Swolgen ligt restaurant Bej Ber Hier kunt u terecht voor streekgerechten uit het Limburgse land. Ber, ofwel voluit Bernadette, ontvangt u graag in haar hoeve midden in het dorp om u te laten genieten van alle lekkers dat Noord-Limburg en in dit geval Swolgen u te bieden heeft. Dus Welkom Bej Ber, of op z’n Hollands:
Welkom Bij Bernadette!

In de herfst nog lekker even buiten zitten.