Duitsland

IRRLAND biedt heel veel plezier voor het hele gezin!!

In IRRLAND kan je ravotten, modderen, spelen in hooi en stro, rennen, rijden, glijden, springen, ruiken, dieren beleven, klimmen, lef hebben, lachen, plezier hebben, nat worden, met water experimenteren en ravotten, onder palmen ontspannen, voelen, in de zon zitten, barbequeën, bouwen, fantasie ontwikkelen, verdwalen en genieten
Daarom raden we u dringend aan: Om met plezier van te natuur te kunnen genieten raden wij oude kleding aan, op warme dagen badkleding en strand-speelgoed meebrengen. In IRRLAND zijn picknicken en barbequeën een plezier. Overal staan banken en stoelen om te ontspannen. Bovendien kunt u uw eigen parasol en ligstoel meebrengen.
 

Vliegveld Weeze ligt op ongeveer 20 kilometer van B&B De Oude Pastorie.

De jonge, internationale luchthaven Weeze ligt direct aan de snelweg A57 bij Kleve, op slechts op 60 minuten afstand van Düsseldorf centrum en op 20 km van B&B De Oude Pastorie te Swolgen. Met een uitgebreid aanbod van Low-Cost vluchten is Airport Weeze een snel bereikbare en bovendien voordelige opstapplaats voor ongeveer 10 miljoen Nederlanders en Duitsers.

De Romeinse stad Xanten is ook een bezoekje waard!

Indien u met open ogen door Xanten gaat dan zal u opmerken dat vroegere periodes hier nog altijd tegenwoordig zijn. De met veel liefde gerestaureerde stadskern en de relieken uit de Romeinse tijd, nodigen uit om een wandeling te maken door de levend gebleven geschiedenis.