Home

Hartelijk welkom bij familie Poels, wij Ruud & Rosemarie runnen samen met onze kinderen Jannemieke, Rozemarijn en Peer onze B&B De Oude Pastorie in het Noord-Limburgse land . Geniet van onze gastvrijheid en overnacht bij ons thuis; pal aan het Pieterpad in De Oude Pastorie te Swolgen een unieke, gastvrije, monumentale en kleinschalige en eenvoudige overnachtingsplaats (vijf bedden) in Noord-Limburg. Gezelligheid, gastvrijheid, service en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal en zijn gewaarborgd door onze kleinschaligheid. B&B De Oude Pastorie in Swolgen biedt U monumentaal onderdak met de sfeer van weleer. Wij heten ook u graag van harte welkom om u te voorzien B&B; Bed en Boterham.

Eén overnachting last minute (= één of twee dagen van tevoren).
Stuur hiervoor een mail naar info@deoudepastorie of bel 0478-691622

Tweepersoonskamer:    gebruiken als éénpersoonskamer:
€ 140,– twee nachten € 100,– twee nachten
€ 195,– drie nachten € 150,– drie nachten
€ 35,00 extra bed p.p.p.n.

========================  € 75,– één nacht last minute

.

========================
€ 55,– één nacht last minute

Voor een boeking klik op reserveren!

Onze kamers hebben een gedeelde douche en toilet op de gastenetage (tweede etage, geen lift). Ook het kleine gastenhuiskamertje en de gastentuin wordt gedeeld.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, ontbijt en een zelf samen te stellen lunchpakket.

Bekijk ook zeker onze uitgebreide en aantrekkelijke Arrangementen.

De Oude Pastorie heeft een gunstige ligging ten aanzien van het bos, de kleinschalige heidegebieden en natuurlijk Natuurreservaat Het Schuitwater. De Oude Pastorie bevindt zich op slechts enkele kilometers van het Thermaalbad Arcen, De KasteeltuinenStoombrouwerij Hertog Jan; Graanbranderij De IJsvogelte Arcen, Streekmuseum De Locht in Melderslo en Blauwe Bessen kiosk “Blue Berrie Hill” te Broekhuizen.
Dichtbij zijn ook de befaamde Rozenfietsroutes met als centrum rozendorp Lottum. Ook de Maashopper; pendelboot op de Maas is een aanrader. Grenzend aan onze gemeente Horst a/d Maas kunt u ook het Blote Voetenwandelpad bewandelen.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Adresgegevens
Mgr Aertsstraat 4, Swolgen (pal achter de kerktoren!)

Telefoon: 0478-691622
E-mail: info@deoudepastorie.nl

Te voet: richt u op het kerkplein te Swolgen en neem dan het pad dat langs de toren naar achteren leidt; hieraan ligt ons huis.