Home

Ontdek de Noord-Limburgse gastvrijheid als nooit tevoren en overnacht in De Oude Pastorie te Swolgen een unieke, gastvrije, monumentale en kleinschalige overnachtingsplaats (vijf bedden) in Noord-Limburg. In B&B De Oude Pastorie kunt u logeren in stijl en genieten van de authentieke sfeer, de nostalgie van toen en de inspirerende omgeving. Gezelligheid, gastvrijheid, service en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal en zijn gewaarborgd door onze kleinschaligheid. B&B De Oude Pastorie in Swolgen biedt U monumentaal onderdak met de sfeer van weleer en het comfort van heden (bv. Centrale Verwarming of WiFi).

U wordt hier hartelijk ontvangen waardoor u zich ongetwijfeld thuis zult voelen. De Pastorie is  gelegen in een landelijke en rustige omgeving en ligt aan diverse fietsroutes en wandelroutes (bv. Pieterpad).

Tweepersoonskamer:    Eenpersoonskamer:
(= Tweepersoonskamer voor Eénpersoonsgebruik)
€  65,– één nacht €  50,– één nacht
€ 125,– twee nachten € 100,– twee nachten
€ 180,– drie nachten € 150,– drie nachten
€ 32,50 extra bed p.p.p.n.
€ 30,– vanaf drie nachten p.p.p.n.

Voor een boeking klik op reserveren!

Onze kamers hebben een gedeelde douche en toilet op de gastenetage (tweede etage, geen lift). Ook het kleine gastenhuiskamertje en de gastentuin wordt gedeeld.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, ontbijt en een zelf samen te stellen lunchpakket.

Bekijk ook zeker onze uitgebreide en aantrekkelijke Arrangementen.

De Oude Pastorie heeft een gunstige ligging ten aanzien van het bos, de kleinschalige heidegebieden en natuurlijk Natuurreservaat Het Schuitwater. De Oude Pastorie bevindt zich op slechts enkele kilometers van het Thermaalbad Arcen, De KasteeltuinenStoombrouwerij Hertog Jan; Graanbranderij De IJsvogelte Arcen, Streekmuseum De Locht in Melderslo en Blauwe Bessen kiosk “Blue Berrie Hill” te Broekhuizen.
Dichtbij zijn ook de befaamde Rozenfietsroutes met als centrum rozendorp Lottum. Ook de Maashopper; pendelboot op de Maas is een aanrader. Grenzend aan onze gemeente Horst a/d Maas kunt u ook het Blote Voetenwandelpad bewandelen.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Ons adres: Mgr Aertsstraat 4, Swolgen (pal achter de kerktoren)
Telefoon: 0478-691622
E-mail: info@deoudepastorie.nl

Te voet: richt u op het kerkplein te Swolgen en neem dan het pad dat langs de toren naar achteren leidt; hieraan ligt ons huis.