Links

Onze website bevat een aantal links naar sites die beheerd worden door derden. B&B De Oude Pastorie heeft geen invloed op de inhoud van deze websites en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van deze websites. Hiervoor is de beheerder van de externe site verantwoordelijk

Eten & Drinken in de buurt

Willem Jacobs, een chefkok die zijn vak verstaat, van Eethuis BRaM  kookt graag een lekkere maaltijd voor U. Kijk naar onze arrangementen om hier een tafeltje gereserveerd te hebben. De afstand tussen Eethuis Bram versus B&B De Oude Pastorie is eigenlijk geen afstand te noemen zó dichtbij!

Tegenover B&B De Oude Pastorie in Swolgen ligt restaurant ’t Westerhofje. Hier kunt u terecht voor streekgerechten uit het limburgse land.

Eetcafé Maaszicht in Broekhuizen afstand; ongeveer vier kilometer van B&B De Oude Pastorie. Wij llenen U hiervoor graag onze fietsen uit.

In het lager gelegen gebied van Noord-Limburg, langs de Maas, de Maasgaarden, ligt het pittoreske plaatsje Broekhuizenvorst, slechts twee hooguit drie kilometer van Uw bed and breakfast De Oude Pastorie in Swolgen. In dit dorpje bevindt zich een fraai oud pand met daarin eetcafé ’t Dörp met aangebouwde tuinkamer, een groot terras en een zaal. U treft hier een ongedwongen sfeer, waarin u zich snel thuis zult voelen. De inrichting is met smaak verzorgd en heeft een warme, gezellige “huiskamer”-sfeer.

In de herfst nog lekker even buiten zitten.