Gastenboek

44 reacties

 1. Miep en Jaqcues schreef:

  Het was weer heerlijk; we komen wéér terug!
  Eenvoud is het kenmerk van het ware 👌🏼
  We hebben weer intens genoten

 2. Jannie & Vin schreef:

  Het was weer heerlijk!
  Dank voor alle goede zorgen en de gastvrijheid.
  Leuk om bij jullie te gast te mogen zijn!

 3. Fam Bolks schreef:

  Wij hebben twee nachten gebruik gemaakt van jullie B&B en genoten van ontbijt en de sfeer van de kamers samen met de kinderen hebben wij het goed gehad. Nog bedankt voor de kerstballen van chocolade onze dochter vond het zo lekker dat ze haar hele gezicht eronder smeerde. Bedankt en evt tot weer ziens wie weet.

 4. Mieke schreef:

  Wederom heerlijk geslapen in De Oude Pastorie, heerlijk rustige omgeving en pal aan het bos, we hebben genoten en komen wéér graag terug en dan voor het Pieterpad-arrangement, al jaren van plan en eindelijk maar eens gaan doen….
  Dank!

 5. Hans van den Nieuwenhuizen schreef:

  Ik heb me uitstekend verzorgd gevoeld in jullie prachtige oude pastorie. Nog heel erg bedankt voor alle moeite die jullie gedaan hebben om het mij zoveel mogelijk naar de zin te maken. Kamer, bed en ontbijt was prima!
  Ik kom zeker nog een keer terug. Ook al zal het dan niet zijn omdat ik opnieuw het Pieterpad ga lopen. Genieten van de accomodatie en omgeving is al een vakantie op zich. In een woord geweldig. Goede prijs / kwaliteitverhouding.

 6. Meike & Jojanneke schreef:

  We wilden even zeggen dat we het heerlijk hebben gehad in jullie B&B, in jullie tuin en in het restaurant. We genieten nóg na en komen zeer zeker weer snel een keer terug!

  Meike & Jojanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =