Gastenboek

44 reacties

 1. Nannet schreef:

  Lieve Rosemarie,
  Wat een fijn vrouwen-retreat hebben we kunnen doen in je fijne B&B De Oude Pastorie! De sfeer, de rust, de gemoedelijkheid, de mooie omgeving, jouw lieve verzorging en de hulpvaardigheid van je kids: het was allemaal even heerlijk! Dank je wel!
  I’ll be back!
  Nannet van der Ham
  http://www.nannet.net

 2. Kees smits schreef:

  Zeer matige b&b. Kamers zijn goed maar buiten zitten de tafels en stoeltjes onder de vogelpoep. Het ontbijt is ronduit matig. Wordt verzorgt door de kinderen. Heb de indruk dat het ze niet zoveel meer interesseerd. Jammer . Wel mooie plek.

  • Ruud & Rosemarie schreef:

   Beste Kees,

   Wat ontzettend jammer dat je je verblijf in onze B&B, die wij toch écht met zorg, aandacht en liefde al meer dan twintig jaar runnen, als niet prettig hebt ervaren! Dit betreurt ons zeer.
   Voor de volgende gasten zullen we lering trekken uit je commentaar! Hoewel de vogels vaak de neiging hebben onze stoelen als toilet te gebruiken, juist als we het net schoongemaakt hebben….
   Met hartelijke groet,
   ook namens de kinderen (die na je commentaar net zo teleurgesteld zijn als jijzelf),
   Ruud & Rosemarie

 3. sjoerd nienhuys schreef:

  Deze overnachting tijdens onze Pieterpad wandeling was erg geslaagd. Heerlijke ruime zolderkamer (20m2) met wastafel en een extra bed waar je jezelf een vibratie massage kan geven (niet gedaan). De echte verrassing was echter het extra (E 2.50) Kneipp voetenbadje waar je je vermoeide voeten in kon laten weken en revitaliseren.
  Op de kamer is ook een waterkoker en koffie en thee beschikbaar, en een haarfeun in een kastje. De buren hebben we helemaal niet gehoord gedurende de nacht.
  Ruime badkamer met goede douche en ook aparte toilet voor slechts drie kamers. Op de kamer hangt, voor het lopen over de gang naar de badkamer, een badjas aanwezig, wat niet het geval is in elke B&B.
  De grote verrassing was de giga wekker, zichtbaar net buiten ons dakraam (de kerktoren) die om precies 08:00 uur begon te bellen; nou als je daar niet wakker van wordt!!.
  Goed ontbijt met meusli en yoghurt en fruit en extra boterhammen om te smeren voor de komende dagtocht, inclusief plastic boterhammen zakje.
  Voor mensen die wat langer blijven is er een heel gezellig klein kamertje op zolder met TV en een zooi boeken die je in een jaar nog niet uit kan lezen.
  Een van de beste B&B tijdens onze tocht naar het zuiden, bedankt.

 4. Na een aantal drukke weken samen toe aan een onthaast en geniet weekend. Het werd op 13/14 juni een combinatie van het Aspergemenu met bijpassende wijn bij Bram’s Eethuis en een overnachting met ontbijt bij de Oude Pastorie beide op 200 meter van elkaar in Swolgen. We zijn wat gewend, maar dit is een echte aanrader. Voor wandelaars, fietsers maar vooral levensgenieters.
  Dertien kilometer van onze woonplaats en toch voel je je in een andere wereld waar de stress van alle dag van je schouders glijdt. We waren van zaterdagavond 19.00 uur tot zondagmorgen 11.00 uur in Swolgen, maar het voelde als een mini-vakantie. Van ontvangst met streekwijntje in de Oude Pastorie, aspergemenu bij Bram, nagenieten in de ruime mooie tuin van de Pastorie, overnachting naast de prachtige monumentale kerk en ontbijt met streekproducten, alles klopte. Complimenten voor de combinatie van de oude karakteristieke Pastorie en de nieuwe en complete slaapkamers, gastenkamer, toilet en doucheruimte.
  De Pastorie heeft er met ons 2 ambassadeurs voor het leven bij. Beste Rosemarie en Ruud, bedankt voor de fijne beleving en goede zorg. Tot snel.

 5. Susanne schreef:

  Wat een heerlijke plek! Je wordt warm onthaald. Je voelt je welkom. Alles is ingericht op een ontspannen verblijf. Dank je wel!

 6. Ger en José schreef:

  Beste Ruud en Rosemarie,

  We willen jullie nogmaals bedanken voor de ECHTE gastvrijheid die wij mochten genieten
  afgelopen week in De Oude Pastorie.
  We hebben hier een fijn verblijf gehad tijdens een etappe van het Pieterpad in noordelijke richting.
  Het was fijn om te kunnen gaan eten per fiets in Tienray op de door jullie ter beschikking gestelde fietsen zonder er maar iets voor hoeven te betalen.
  Mooi detail de bank in de gang, zoals dat in een Pastorie hoort!
  Het ontbijt was boven onze verwachting, dus de gastvrijheid was heel goed voor weinig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 5 =