Pastoor BRaM

“Pastoor BRaM” arrangement

Heerlijk ontspannen in Bed and Breakfast De Oude Pastorie te Swolgen. Even de werkdruk vergeten en een goede balans creëren. U wordt ontvangen met op Uw kamer een heerlijk flesje wijn. Wat een verwennerij! ’s Avonds serveert de chef-kok van Eethuis BRaM een tongstrelend twee gangen menu waarna U moe maar voldaan van een goede nachtrust kunt genieten. ’s Ochtends ontwaakt U van de fluitende vogeltjes en beierende klokken. Beneden in de keuken wacht U dan een eenvouwdig maar goed ontbijt als in het Rijke Roomse Leven…..

* 2x overnachting
* 2x ontbijt
* 2x lunchpakket (van de ontbijttafel samen te stellen)

* parkeren op eigen terrein

* 1x voor beiden een heerlijk twee gangen verrassingsmenu.

Wilt U reserveren maak dan Uw keuze op ons reserveringsformulier. Wij zorgen er dan voor dat Uw arrangement wordt geregeld of we bieden alternatieven wanneer het specifieke arrangement niet beschikbaar is.

Prijs voor twee personen op een tweepersoonskamer: € 195,–

Tip van B&B De Oude Pastorie: Doe eens gek en boek “Stappen en Happen” als supplement op dit arrangement eens een wandeltocht van 12 km met vele mooie plekjes in Noord-Limburg. De tocht begint na uw overnachting in B&B De Oude Pastorie met een rondleiding bij de IJsvogel met koffie en Limburgse vlaai en gaat door Barbara’s Weerd langs de Maas naar de Hertog Jan Proeverij, waar u kunt genieten van een heerlijk voorgerecht. Daarna terug naar het centrum van Arcen naar Manzjee voor de soep. Van hieruit een mooie wandeltocht door de Kasteelbossen naar de Arcense Herberg, waar het hoofdgerecht klaar staat. De tocht eindigt bij IJssalon Clevers in Arcen. Reserveren kan via Happen en Stappen of www.trappenenhappen.nl